Bosanski kulturni centar TK u 2022. godinu ušao sa novom web stranicom

Bosanski kulturni centar Tuzlanskog kantona u 2022. godinu je ušao sa novom web prezentacijom na svojoj stranici https://bkctuzla.ba/.

Nova web stranica JU BKC TK je u potpunosti prilagođena svim uređajima za pregled web sadržaja, a što je važno i mobilnim telefonima i tabletima, što sa starom verzijom nije bio slučaj.

Obzirom da naša stranica više od 80 posto posjeta ostvaruje sa mobilnih telefona, redizajniranje stranice bio je jedan od prioritera u planovima JU BKC TK.

U novoj verziji stranice su sačuvani svi podaci uneseni od 2010. do kraja 2021. godine, raspoređeni u postojeće i nove kategorije, a u narednim mjesecima stranica će biti osvježena i mnoštvom novih sadržaja, te u potpunosti završeni dijelovi stranice za koje je trenutno navedeno da su u pripremi.

Također, putem nove verzije naše stranice moguće je lakše nego je to bio slučaj do sada, u samo nekoliko klikova sa uređaja sa kojeg posjećujete stranicu, poslati upit ili rezervisati ulaznicu, a pristupačnijim smo vam učinili i posjetu našim profilima na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i Youtube) na kojima također objavljujemo mnoštvo sadržaja.

Sa početkom 2022. godine u funkciji je i nova zvanična e-mail adresa info@bkctuzla.ba na koju je jedino moguće slati zvanične dopise i sa koje će naši poslovni partneri dobijati zvanične odgovore putem e-mail korespondencije. E-mail adrese  koje smo ranije koristili (bkctktuzla@gmail.com i bkctuzla@yahoo.com) bit će dostupne do kraja januara 2022.).

Također, za sve upite vezane rezervacije ulaznica i termine događaja u funkciji je nova e-mail adresa: marketing@bkctuzla.ba.

JU BKC TK

 

Meni