Telefon: +387 35 282 296; Fax: +387 35 340 031; Email: bkctktuzla@gmail.com | bkctuzla@yahoo.com

logo 20 god 3

panel
100000
posjetilaca u godini
panel
400
događaja u godini
panel
23
godine rada

PLAKAT_7_BUM_BIH_2013Bosanski kulturni centar Tuzla raspisao je Javni poziv svim zainteresiranim za učešće na 7. Bijenalu "Umjetnost minijature Bosne i Hercegovine".

Na 7. Bijenalu „Umjetnost minijature Bosne i Hercegovine" mogu učestvovati svi umjetnici koji prihvaćaju uslove konkursa. Autori će moći učestvovati u četiri kategorije: slikarstvo, grafika, crtež, skulptura i instalacije.


The Bestbeat- The Beatles Tribute Banda i BKC Tuzla poveli su publiku tuzlanskog kantona na magično putovanje kroz šezdesete i muziku jednog od najvećih bendova XX vijeka. Svojim dvoiposatnim programom od preko 60 pjesama liverpulskih buba, prvi beogradski the Beatles tribute band oduševio je najtvrdokornije the Beatles fanove.
Svojim nastupom ovaj kvartet pronosio je poruku ljubavi, mira i razumevanja koju su milionima slušalaca širom svijeta prije više od četiri decenije podarili John, Paul, George i Ringo.
The Bestbeat čine Aleksandar Eraković as John Lennon,  Damjan Dašić as Paul McCartney , Marko Ćalić as George Harrison i  Vitomir Milićević as Ringo Starr.
BKC Tuzla

beatlesi_za_dzeni01The Bestbeat- The Beatles Tribute Banda i BKC Tuzla poveli su publiku tuzlanskog kantona na magično putovanje kroz šezdesete i muziku jednog od najvećih bendova XX vijeka. Svojim dvoiposatnim programom od preko 60 pjesama liverpulskih buba, prvi beogradski the Beatles tribute band oduševio je najtvrdokornije the Beatles fanove.

Svojim nastupom ovaj kvartet pronosio je poruku ljubavi, mira i razumevanja koju su milionima slušalaca širom svijeta prije više od četiri decenije podarili John, Paul, George i Ringo. 

Svim građanima BiH koji slave Božić po julijanskom kalendaru upućujemo iskrene čestitke sa željom da blagdan provedete u miru i sreći, blagoslovljeni zdravljem.
Sretan Božić!
pravoslavni_bozicSvim građanima BiH koji slave Božić po julijanskom kalendaru upućujemo iskrene čestitke sa željom da blagdan provedete u miru i sreći, blagoslovljeni zdravljem. 
Sretan Božić!

 

JU BKC TK Tuzla


Menadžment Bosanskog kulturnog centra Tuzlanskog kantona Tuzla na čelu sa direktorom Semirom Fejzićem upriličio je jučer novogodišnji prijem za novinare, urednike, direktore medijskih kuća koji djeluju na području općine Tuzla, poslovne partnere i prijatelje BKC-a.  U ugodnoj atmosferi sumirali su se rezultati i prigodnim filmom prezentirane neke od manifestacija koje su se održale u BKC-u 2011. godine. Održano je preko 200 manifestacija od čega je stotinu bilo u realizaciji BKC-a Tuzla, a preostali dio u suorganizaciji sa drugim institucijama i ustanovama.
„Imamo zadovoljstvo da se osim sumiranja postignutog, zahvalimo svim ljudima, prijateljima Bosanskog kulturnog centra i medijima, institucijama, kulturnim radnicima, koji su zajedno s nama ispratili još jednu uspješnu poslovnu godinu.  Iza nas je jedna od težih poslovnih godina u finansijskom smislu, no pogledate li naše rezultate vidjećete da se to nije odrazilo na sve ono sto je BKC pružio svojoj vjernoj publici. Uradili smo značajan dio adaptacije i nastavili smo sa profilisanjem našeg programskog sadržaja. Brojna poznata imena iz svijeta likovne umjetnosti, muzike, pozorišne umjetnosti postali su uobičajeni sadržaj BKC-a Tuzla“, kazao je direktor BKC-a Tuzla Semir Fejzić.
okMenadžment Bosanskog kulturnog centra Tuzlanskog kantona Tuzla na čelu sa direktorom Semirom Fejzićem upriličio je jučer novogodišnji prijem za novinare, urednike, direktore medijskih kuća koji djeluju na području općine Tuzla, poslovne partnere i prijatelje BKC-a.  U ugodnoj atmosferi sumirali su se rezultati i prigodnim filmom prezentirane neke od manifestacija koje su se održale u BKC-u 2011. godine. Održano je preko 200 manifestacija od čega je stotinu bilo u realizaciji BKC-a Tuzla, a preostali dio u suorganizaciji sa drugim institucijama i ustanovama.
 

Najave dešavanja


vlada tk bkc 2

Kalendar dešavanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31