Koncert “Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić” ponovo odgođen

STEFANOVSKI2

Nakon čak četiri bezuspješna pokušaja da  se održi koncert dua „Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić“u Tuzli, iz produkcijske kuće Music Time koja je organizator koncerta, saopštili su da su koncert primorani ponovo prolongirati, a novi termin koncerta će biti objavljen naknadno u zavisnosti od epidemiloške situacije.

– Svjesni trenutnih okolnosti u kojima živimo i izazova koji su stavljeni pred nas, planiramo održavanje pomenutih koncerata čim budu stvoreni normalni i sigurni uvjeti za organizovanje okupljanja. Uzimajući u obzir da je ovo četvrti put da odlažemo planirane koncerte, želimo istaći da organizator i producent koncerata Tomislav Kašljević zajedno sa Vlatkom Stefanovskim i Miroslavom Tadićem, obećava da će se koncerti sigurno održati u prvom mogućem terminu do kraja ove godine – saopštili su iz produkcijske kuće Music Time.

Ulaznice kupljenje za dosadašnje datume na prodajnim mjestima marketing službe BKC TK  i kod „Seje i Vilija“, vrijedit će i za nove datume, a svi koji žele vratiti ulaznice koje su kupljene u marketing službi JU BKC TK, mogu ih vratiti u istoj službi svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 sati.

Razlog dosadašnjih i posljednjeg otkazivanja koncerta je trenutna situacija sa virusom covid-19, za koju smo se svi prije godiinu dana nadali da će do današnjeg datuma biti prošlost.

„Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić“  

 Uspješna suradnja između Stefanovskog i Tadića započela je još 1998. godine, kada su zajedno realizirali album pod nazivom Kruševo. Nakon toga uslijedio je veliki koncert u Beogradu, u Sava Centru „Live in Belgrade“. Virtuozni duo surađivao je i s bugarskim kavalistom Teodosijem Spasovom u sklopu njihovog trećeg zajedničkog projekta.

Ovim koncertnim nastupima dvojica gitarskih virtuoza predstaviti će svoju jedinstvenu kombinaciju flamenca, instrumentalne rock, blues, jazz i etno jazz glazbe koju izvode sa superiornom preciznošću i neviđenom energijom. Njihova suradnja otkriva novu stranu zvuka akustične gitare, stvarajući novu paletu zvukova u kojoj miješanju lokalno i globalno; tradicijsko i univerzalno, s ciljem istraživanja tradicionalne makedonske glazbe, makedonskih ritmova i melodike u kombinacije sa suvremenim svijetom glazbe. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora i Miroslav Tadić, koga je i „Guitar Player Magazine“ uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, jamče nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje.

JU BKC TK

Meni