Divanhanhana u Tuzli: Ulaznice za prvi termin rasprodate, drugi od 20.30 sati

2910 DIVANHANA

Ograničeni broj ulaznica za koncert Divanhane koji će se održati u subotu 7. novembra 2020., u velikoj sali Bosanskog kulturnog centra sa početkom u 18:30 sati danas su rasprodate.

Zbog trenutne epidemiološke situacije na konceretu može biti najviše 50 posjetitelja, a kako bi izašli u susret mnogo većem broju ljubitelja njihove muzike, članovi benda Divanhana su odlučili prirediti i drugi koncert, isti dan od 20.30 sati.

Svoje ulaznice po cijeni od 15 KM možete možete preuzeti u marketing službi BKC TK-a svakim radnim danom od 8 do 16 sati ili iste već sada rezervirati putem telefona 035 311 070.

Podsjećamo da je prisustvo događajima u JU BKC Tuzla omogućeno jedino uz poštivanje izrečenih epidemioloških mjera, koje se odnose na okupljanje u zatvorenim prostorima. Posjetiteljima je u prostoru koji se koristi za održavanje događaja, osigurana distanca od drugih posjetitelja i učesnika, uz obaveznu dezinfekciju ruku na ulazu u prostor JU BKC Tuzla. Svi gosti su dužni nositi zaštitne maske za lice.

JU BKC TK

Meni