Koncert “Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić” odgođen, predstava “Dame biraju” otkazana

0610 otkazano

Programi čije je održavanje planirano u oktobru 2020., koncert “Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić” i predstava “Dame biraju” , nažalost neće biti održani.

Koncert je u dogovoru sa producentima prolongiran za 30. mart 2021. godine, (kupljene ulaznice važe i za novi termin) dok će novi termin predstave biti dogovoren naknadno.

Odluku o otkazivanju i prolongiranju donijeli su organizatori/producenti zbog nemogućnosti održavanja događaja pred publikom u kapacitetu koji bi mogao pokriti minimalne troškove produkcije.

JU BKC TK Tuzla obavještava sve koji su ranije kupili ulaznice za ove događaje, da ih mogu vratiti uz povrat novca na mjestima gdje su kupljene.

Ulaznice kupljene u marketing službi BKC Tuzla se mogu vratiti svaki radni dan u periodu od 8 do 16 sati. Ulaznice za spomenute događaje  kupljene u CD shopovima „Mido“  i “Sejo&Vili” se vraćaju na tim prodajnim mjestima.

Dodatne informacije se mogu dobiti na kontakt tel. 035/311 070.

Do donošenja novih mjera, kojima će biti omogućno prisustvo događajima većeg broja gledatelja, BKC Tuzlanskog kantona će organizirati događaje prilagođene trenutnim uslovima.

JU BKC TK

Meni