Popularna srbijanska pjevačica Aleksandra Radović u utorak, 27.novembra 2018.godine u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli održala nezaboravan koncert.

181127136.8 mn

Nastup pred publikom u gradu soli upriličen je u okviru bh. turneje kroz koju Aleksandra predstavlja posljednje diskografsko izdanje pod nazivom “Carstvo”, a koje već na prvo slušanje osvaja sve simpatije. Sada već tradicionalno Radović je večeras dvoranu BKC-a u Tuzli napunila do posljednjeg mjesta, a koncert je započela numerom “Ljubavi moja”, koja je već u prvim taktovima izmamila ovacije prisutnih.

U svom obraćanju prisutnima Radović je kazala da je sretna što je ponovo u Tuzli.

“Hvala vam što ste došli večeras na ovo mjesto. Ne znam koji je put po redu da nastupam u Tuzli, to bolje znaju ljudi iz prvih redova. Ne svi, jer neki su ovdje po službenoj dužnosti, neki iz ljubavi. Neki koji znaju tri pjesme, a neki cijeli novi album”, istakla je vidno raspoložena pjevačica, a potom izvela svima već znanu pjesmu “Dok dišem”.

Svojim jedinstvenim interpretacijama Radović je probudila lavinu emocija kod prisutnih, a osim numera s posljednjeg albuma “Carstvo” publika je uživala i u dobro poznatim nešto starijim hitovima “Nisi moj”, “Kao so u moru”…

Inače, ova vrsna pjevačica odlično je prihvaćen gost u Tuzli u kojoj često organizira svoje koncerte, a posljednji nastup imala je u februaru ove godine kada je sa svojim fanovima slavila ljubav na Valentinovo.

Veliki broj poklonika ima upravo u ovom gradu, a večerašnjim nastupom završila je mini turneju u našoj zemlji.

Koncertu u Tuzli prethodila su druženja sa Sarajlijama i Zeničanima.

(preuzeto: klix.ba)

Meni